Bullit amb bledas, porro i patates
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → baix camp
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1kg.de blede.
- 3 porros.
- 1/2 kg de patates.
- Sal.
4 racions
Elaboració
En una olla es posa 1/2 litre d'aigua al foc,si afeixeigen les fulles de bledes ben netes a trosos Si no fossin gaire tendres es treuen els fils de les tiges i a l'olla.
Les patates es pelen, es renten es fan a trossos i a l'olla, lo mateix amb els porros.
Una mica de sal, no gaire la bleda ya en don.
Es deix bullí. Cuan está cuit es pot servir amb un bon rag d'oli d'oliva pel damunt.
20min
Notes
Si es bol es pot fer en purè,anan en conte que al cul de l'olla no ens quedi xens de terra.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6393 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.